Amb la visita del líder Alabès a tocar, la primera plantilla del Girona va viure la primera sessió setmanal a les les instal·lacions de Montilivi, seguint així preparant el següent compromís de Lliga, que serà aquest dissabte a l'estadi. Pablo Machín va dirigir un intens entrenament que es va allargar prop d'una hora i mitja i en el qual va poder comptar amb gairebé tots els seus efectius tret d'alguns jugadors que encara es recuperen de les seves respectives lesions. Es tracta dels davanters Felipe Sanchón i Jairo Morillas, el migcampista Aday Benítez i el porter David Oliveros. Cap d'ells estarà en condicions d'entrar a la convocatòria per a la cita contra l'Alabès.

Jairo va patir la setmana passada una ruptura del miofascial pectíneu de la cama dreta, una lesió que li va impedir viatjar a Lugo i que l'obliga a treballar al marge del grup. Amb l'andalús ahir s'exercitava Felipe Sanchón, que fa setmanes que està fora de combat i qui encara no té data de retorn. Amb una marxa més sembla estar Aday Benítez. El vallesà va realitzar diversos excercicis al camp annex a l'estadi. No arriba pel cap de setmana, però sembla que el seu retorn amb l'equip cada cop és més proper. El porter Oliveros, intervingut d'una fractura en un dit, tampoc va treballar amb l'equip.

En canvi, Machín sí que va poder comptar amb Sergi Álamo, un jugador del juvenil blanc-i-vermell que actua com a carriler.