L'entrenador de l'Alabès, José Bordalás, va definir ahir el Girona com un equip «com un equip complicat que manté el dibuix tàctic que li va donar bons resultats l'any passat». Per a Bordalás, ls gironins són un conjunt que «acumula molta gent, que interpreta bé i que, tot i que la primera volta no va estar del tot bé, té una gran plantilla que fins i tot s'ha reforçat aquesta temporada moltíssim respecte l'any passat i que ha millorat notablement en aquesta segona volta a nivell de resultats».

Per a Bordalás, la clau del partit serà «interpretar el nostre joc habitual, ser nosaltres mateixos tot i que, lògicament, hem estat treballant com neutralitzar el rival».

Instal·lats en els primers lloc de la Lliga, Bordalás no vol eufòries al voltant de l'Alabès i aferrat al discurs «d'anar partit a partit» el tècnic té clar que «ara no podem pensar en l'ascens, ni tant sols dir la paraula ascens perquè hi ha catorze equips més que volen el mateix». L'entrenador dels bascos té clar que la lluita en aquest final de Lliga per pujar a Primera Divisió serà «tremenda, trepidant i molt complicada».