Rubén Alcaraz ha demostrat al camp durant aquest últim mes que és un migcampista més que vàlid per competir amb garanties a la Segona Divisió A. I fora dels ­terrenys de joc, ha demostrat ser d´allò més optimista. Perquè el català, veient els resultats positius d´aquests últims mesos del Girona, té ben clar que fer el play-off és una opció ben real. És més, està convençut que l´equip l´acabarà jugant, com també sap que per aconseguir-ho, caldrà ser fidel a la recepta que s´està seguint darrerament i no fallar en el munt d´enfrontaments directes que els esperen en aquest tram final de calendari.

Hi ha un grapat d´equips implicats en la lluita per fer la promoció i els gironins estan a tres punts del sisè, però Alcaraz no té cap dubte: «No miro la classificació. Tinc ben clar que si guanyem partits, segur que hi acabarem entrant. Hem de fer bé la nostra feina i tenim moltes possibilitats d´acabar jugant el play-off. Crec que depèn de nosaltres ser-hi o no», valora. El migcampista subratlla l´«ambició» del vestidor i confessa que tant ell com els seus companys estan «molt animats», sobretot després d´haver superat l´Alabès, un dels pesos pesants de la categoria. «Fa temps que estem en una bona línia i que el nivell de joc és bo. A més, estem animats perquè venim d´una victòria contra un gran rival que tothom diu que és un equipàs. Vam demostrar ser millors». Alcaraz, a més, està convençut que «si som millors» en els propers enfrontaments directes (contra equips com el Tenerife, Còrdova, Elx, Valladolid i Alcorcón) «els superarem i podrem colar-nos a les places de dalt».

De nou, a la banqueta

Després de ser titular durant unes jornades per la baixa de Pere Pons i de rendir a un bon nivell, Rubén Alcaraz va tornar-se a asseure a la banqueta aquest passat dissabte. «Qualsevol futbolista vol jugar i aquest també és el meu cas. Vaig ser suplent i és un altre rol diferent del que estava vivint», recorda, tot i que afegia estar «content» per haver saltat a la segona part. «Vaig tenir una altra oportunitat i això és d´agrair. Ara espero treballar al màxim aquesta setmana perquè vull capgirar la situació», completava. Rubén Alcaraz, a més, reconeixia que durant aquest temps que ha exercit de pivot «m´he sentit molt còmode».