La plantilla del Girona continua treballant amb la mirada posada en el partit de dissabte a Albacete. Pablo Machín ha dirigit aquest matí una intensa sessió d'entrenament on Jairo Morillas, Felipe Sanchón i Sebas Coris han treballat al marge i Richy ha fet feina específica. Tots quatre semblen descartats per dissabte.

Al final de la sessió Borja García ha destacat les ganes que hi ha al vestidor d'allargar la bona dinàmica i seguir aproximant-se a les posicions de play-off. «Aquest 2016 portem una dinàmica boníssima. Hem aconseguit una solidesa important i l'equip és incomode per als rivals», ha dit el madrileny. El mitjapunta format al Rayo considera que el duel al Carlos Belmonte serà «complicat» perquè ara ja «tothom s'hi juga molt» i l'Albacete «anirà a mort». En aquest sentit, Borja García recorda que el conjunt manxec va guanyar al camp del Còrdova fa només quinze dies. «Serà difícil. Volem tres punts que ens acostin a aquest "play-off" que tant ens il·lusiona».

Borja està plenament recuperat del mareig que va patir durant el partit contra l'Alabès de dissabte passat i ha dit que no saben ben bé qui n'era l'origen tot i que podria ser de l'alta temperatura.