La patacada a la cuixa de Pere Pons contra el Mirandés i la lesió muscular d'Àlex Granell la setmana passada van deixar el mig del camp sense dues de les seves tres potes. Rubén Alcaraz i Eloi Amagat van ser els encarregats de suplir-los ahir contra el Leganés. El barceloní, com ja va fer a Almeria, va complir novament ahir en tasques defensives mentre que Eloi Amagat va realitzar altre cop un gran desplegament físic i es va incorporar amb molt de perill en atac. Tant és així que el gironí va estar a punt de veure porteria un parell de vegades. A la primera, Serantes, el Zamora de Segona A, li va aturar un cacau des de fora l'àrea i, a la segona, pràcticament des de la mateixa distància, va ser el pal esquerre qui va impedir que la pilota entrés al fons de la xarxa.

Eloi, que va ser baixa a Almeria per una contusió al turmell, va explicar al final del partit que havia jugat infiltrat. "L'ocasió ho requeria i l'equip ho necessitava. He estat jo qui ho ha decidit. Ja són diverses vegades. Quan hi ha lesions i baixes, tots hem de posar el que faci falta", assegurava l'exjugador del Llagostera. Eloi va lamentar haver deixat escapar viu el líder. "L'empat és injust. Hi ha hagut dos gols anul·lats que són legals. Teníem al davant un líder que està fent una temporada espectacular", deia.

Pel que fa a les baixes, ahir abans del partit Granell va estar trotant sobre la gespa, la qual cosa pot ser un bon senyal. El gironí confia a retallar el termini d'uns quinze dies que li van marcar des del club. Mentrestant, Felipe Sanchón ja està del tot recuperat, malgrat que ahir no va entrar a la banqueta. Per diumenge a Saragossa, Machín seguirà sense poder comptar amb Aday i ni amb Rubén Sobrino, mentre que Nwakali segueix a prova amb l'IFK Start de Noruega.