"Quin partidarro que ha fet el seu fill!" o "quina gran jugada d'en Pere!" van ser algunes de les frases que va sentir el pare de Pere Pons mentre baixava, cofoi, les escales de tribuna al final del partit. No n'hi havia per menys. Després de més d'un mes sense competir el migcampista de Sant Martí Vell va tornar a l'equip per la porta gran i només això sinó que es va treure de la màniga una jugada personal de bandera- amb túnel inclós a Laguardia- que va servir perquè Dejan Lekic desencallés el partit.

Pablo Machín té claríssim que Pere Pons és indiscutible al seu esquema i a la mínima que l'ha vist en condicions de competir al màxim nivell no ha dubtat en retornar-lo a l'onze titular. Per molt bé que ho hagués fet el barceloní Rubén Alcaraz durant la seva absència en els darrers cinc partits. L'ensurt que li va provocar un edema a la cuixa ha quedat enrere i Pons ha tornat disposat a empènyer l'equip cap al play-off d'ascens "Estic molt content de tornar a tenir la sensació de competir. Sincerament al final he acabat un xic ofegat després de més d'un mes sense jugar però molt satisfet", explicava al final del partit. Humil i reservat com de costum, Pons es va treure mèrits en l'assistència de gol de Lekic. Això sí, el gironí va reconèixer que després de driblar-se Laguardia va pensar xutar. "He entrat a l'àrea i volia xutar però he vist que en Lekic entrava sol per darrer i li he donat. Ha estat més fàcil", detallava.

Pons va destacar la importància dels tres punts contra l'Alabès. "Era molt importat sumar tres punts contra un clar candidat a pujar a Primera Divisió. Hem demostrat que podem guanyar qualsevol rival", deia Pere Pons. En la mateixa línia, el dorsal 8 blanc-i-vermell reconeixia que era "lògic" que el conjunt vitorià fes patir el Girona però va voler deixar que la victòria va ser "molt merescuda". "Hem sabut patir i hem merescut la victòria", destacava.