Cada quinze dies, Montilivi s'està començant a acostumar a veure desfilar equips temibles. Per una o altra cosa, els últims visitants de l'estadi hi han tret el cap amb una targeta de presentació d'aquelles que espanten. No fa gaire hi va jugar el Leganés, l'ara líder de Segona A;?el va seguir l'Osasuna, un dels clubs amb més història i un candidat a lluitar per l'ascens. L'últim rival va ser l'Alabès, que ocupava una de les dues primeres posicions de la classificació. Ara li arriba el torn al Tenerife. Els canaris poden presumir de currículum i de ser un dels clubs amb més massa social de la categoria. Però si ara poden treure pit d'alguna cosa és de la seva impressionant ratxa de resultats. Una dinàmica més que positiva que defensaran diumenge a Girona.

Per començar, el Tenerife no perd des del passat 14 de febrer. Han passat 10 jornades d'aquell 1-0 al camp de l'Oviedo. Una desena de partits en els quals el conjunt que entrena Pep Lluís Martí ha sumat 5 victòries i 5 empats (20 punts de 30 possibles). Curiosament, en aquest mateix període de temps, el segon equip de la categoria amb una millor ratxa de resultats és el Girona:?19 punts gràcies a 5 victòries, 4 empats i només una derrota. Una de les grans armes dels illencs és la seva sòlida defensa, fet que el demostra amb una altra dada a remarcar:?en les darreres 8 jornades, tan sols ha rebut 2 gols en contra i tots han arribat en un mateix partit (2-2 contra l'Alabès).

La gran metamorfosi del Tenerife, que va començar el curs amb el peu esquerre, s'ha produït aquest 2016, però ja va començar a donar els seus primers passos amb el relleu a la banqueta. Amb Raül Agné al timó, l'equip només va sumar 10 punts en 11 jornades i ocupava places de descens. Al novembre se'l va destituir, donant l'oportunitat a Pep Lluís Martí. Amb el balear a la banqueta, els números han millorat moltíssim:?40 punts de 72 possibles gràcies a 10 victòries i 10 empats en 24 partits.

El Tenerife, a més, només ha perdut tres partits des que va començar l'any (contra Alcorcón, Nàstic i Oviedo) i és el quart millor equip de tota la segona volta, període en el qual ha acumulat 22 punts.

Saúl García, baixa a Girona

El Tenerife visitarà Montilivi convertit en l'equip més en forma d'aquestes últimes setmanes i amb ganes de seguir puntuant per mantenir viva l'esperança de jugar la promoció, però també ho farà amb una baixa. Es tracta del lateral esquerre Saúl García, que no jugarà a Montilivi per acumulació de targetes. El càntabre, que no sol ser habitual (ha jugat 14 partits), va veure la cinquena groga aquest passat cap de setmana al camp del Còrdova, per la qual cosa complirà cicle i li tocarà descansar. El seu lloc a l'onze titular, si no hi ha cap contratemps de darrera hora, se'l disputaran Raúl Cámara i el basc Jon Aurtenetxe.