Raül?Agné, Pablo Machín i Joan Francesc Ferrer 'Rubi' són els tres entrenadors amb més partits al Girona en aquesta nova etapa a la Segona Divisió A, però a part, per la banqueta de Montilivi també han anat desfilant altres entrenadors amb un balanç a domicili ben diferent. De tots ells, n'hi ha quatre que mai han guanyat ni una sola vegada lluny de casa dirigint l'equip gironí. Es tracta de Cristóbal Parralo, Josu Uribe, Javi López i Miquel Olmo. Amb més o menys partits al seu currículum, cap d'ells va ser capaç de fer que el Girona tornés d'un dels seus desplaçaments amb els tres punts sota el braç.

De tots quatre, Olmo és el que menys oportunitats va tenir, perquè tan sols va dirigir l'equip en les tres últimes jornades de la temporada 2008/09, amb dos desplaçaments:?Eibar i Osca. Només va ser capaç d'esgarrapar un empat (2-2) a Ipurúa. Precisament, va ser contra un rival, el basc, llavors entrenat per Josu Uribe. L'asturià va aterrar a Montilivi amb el curs 2011/12 en dansa arran de la destitució d'Agné. Va tenir l'oportunitat de dirigir el Girona en cinc ocasions a fora, amb un balanç més que pobre:?un empat i fins a 4 derrotes. En resum, tan sols un punt de 15 possibles.

Tampoc va tenir massa temps Cristóbal Parralo, que va durar de Nadal a Sant Esteve al club. 4 desplaçaments en l'exercici 2009/10 i un bagatge de 3 empats i una derrota:?3 punts de 12 i gràcies.

Javi López és el quart en discòrdia. Fitxat a finals de desembre del 2012, va aguantar un trimestre al càrrec, amb 6 partits a fora i tampoc cap triomf:?3 punts de 18 possibles arran dels 3 empats i les 3 derrotes que va col·leccionar. c.r. girona