La de Saúl García podria no ser l'única baixa a la qual el Tenerife haurà de fer front aquest cap de setmana per al partit de lliga que li toca disputar a Girona, on posarà a prova la seva ratxa de deu jornades sense perdre i la fam per intentar jugar el play-off d'ascens a Primera. El lateral, per acumulació de targetes, es perdrà la cita, encara que el tècnic Pep Lluís Martí podria tenir una altra absència. Es tracta del porter Dani Hernández, indiscutible per al balear sota pals. El veneçolà ja no va jugar l'últim cap de setmana a Còrdova per culpa d'una lesió i, tot i que s'esperava que per aquesta jornada estaria plenament recuperat, no està del tot clar que finalment pugui vestir-se de curt.

Dues jornades enrere, contra l'Albacete, Dani Hernández va patir una forta topada amb Pulido, de l'Albacete, que li va provocar una «contusió a la zona lumbar», segons informava el comunicat mèdic que el Tenerife va fer públic llavors. Durant la setmana passada, el porter va treballar sempre al marge amb un recuperador i no es va arribar a integrar al grup. Per això mateix, Pep Lluís Martí va decidir donar la titularitat a Roberto Gutiérrez a Còrdova i l'experiment va funcionar prou bé:?0-0, un punt al sarró i cap gol en contra. La intenció era que Dani Hernández es reincorporés demà en el retorn a la feina amb el grup i que, per tant, estigués a punt per diumenge. Ahir, però, corrien unes declaracions de Suso Santana per les xarxes socials que encenien algunes alarmes: «Vaig estar ahir (dilluns) amb en Dani i està una mica millor. Però aquesta lesió en un porter és molt complicada».

La plantilla torna avui als entrenaments després de dos dies de vacances i caldrà veure quin és l'estat del porter veneçolà. Depenent de com evolucioni, podrà o no jugar a Montilivi. Si no arriba a temps, el seu lloc l'ocuparà de nou Roberto, qui es posa a disposició de Martí. «Estic content per aportar coses al grup, tant en els entrenaments com en els partits. Tinc ganes d'entrenar de nou per treballar dur i seguir com a titular. Girona??Hi volem guanyar. Crec que ho aconse?guirem, perquè al vestidor hi ha molt de positivisme», declarava el porter just després del 0-0 a Còrdova.