El ple municipal del dilluns 11 de març de 2012 va aprovar la concessió de l'estadi de Montilivi al Girona FC per 50 anys (30 més possibles pròrrogues de 10+10). Era una petició de l'aleshores propietari Josep Delgado, que en aquells moments fins i tot no descartava negociar amb l'Ajuntament una possible compra per part del club de la instal·lació. Entre els seus projectes hi havia rebaixar el camp quatre o cinc metres, reduir-ne les dimensions i ampliar l'aforament. A l'hora de la veritat, però, tot va acabar en no-res. Els problemes amb la justicia de l'empresari de Sarrià van fer que desaparegués de la ciutat i que el club, uns mesos més tard de l'aprovació plenaria, es fes enrere de la petició. Era el juny d'aquell any i el Girona, oficialment, va al·legar que no veia clares algunes condicions relacionades amb temes de manteniment.

Quatre anys més tard el club ha tornat a desenterrar aquella vella idea, que també havia sobrevolat Montilivi la temporada passada, en plena cursa d'obstacles per sortir del concurs de creditors. Delgado ja no és l'accionista majoritari del Girona ni en gestiona el dia a dia, però els nous propietaris TVSE futbol, entenen que seria beneficiós poder incloure la instal·lació com un actiu de l'entitat. El club ja ha fet arribar la petició a l'Ajuntament i l'equip de govern està estudiant la resposta. Disposar de la concessió de l'estadi per 50 anys (el temps seria un dels aspectes negociables) permetria poder fer les actuacions que es volguessin a l'estadi i incloure'l com un actiu de la societat.

El plec de condicions de 2012 estipulava que el Girona FC havia de fer una inversió mínima de 60.000 euros cada any en reformes. CiU, PSC, PP i ICV van votar-hi a favor com una manera de donar suport al club, mentre que la CUP s'hi va abstenir. Montilivi és de titularitat municipal des del 1984 i la idea inicial que tenia el Girona era negociar amb l'Ajuntament la compra de la instal·lació, un extrem que el consistori va rebutjar.