Quin valor dóna al punt sumat sumat a Còrdova?

Sempre és important no perdre i tal com es va posar el partit (Carlos Ruiz va salvar una ocasió sota pals), ens quedem contents amb el punt. També és veritat que no crec que ens mereixéssim més. Ara bé, no ens van concedir un gol legal.

No haver guanyat a Còrdova els obliga més a fer-ho a Montilivi contra el Girona?

Al final si volem aconseguir l'objectiu hem de guanyar a tots els camps. A Còrdova no va poder ser però almenys no vam perdre. Anem amb la intenció de guanyar a Girona perquè ho necessitem si volem fer quelcom important.

Com jugarà el Tenerife per imposar-se al Girona?

Serà fonamental mantenir la porteria a zero i aprofitar les ocasions que se'ns presentin. L'equip està bé, dominant els partits i potser només ens falta materialitzar les oportunitats.

Després d'un primer tram de curs dolent, han encadenat deu partits sense perdre. Això semblava increïble al novembre.

Semblava impensable després del començament que vam tenir però ara estem en un bon moment i comencem a il·lusionar de nou la gent. Estem fent un bon joc i sent superiors a tots els rivals.

La solidesa defensiva està sent la clau d'aquesta bona ratxa?

Estem fent una gran tasca defensiva. Tots som molt solidaris. des de davant fins a darrere i això és el que ens ha permès agafar aquesta bona dinàmica.

Potser els falta ara una mica més d'encert de cara a la porteria rival per acabar de confirmar candidatura al play-off.

Sí. Hem d'estar més encertats a dalt però també és veritat que els rivals cada cop ho posen més difícil. Ara els resultats són més ajustats per tot el que hi ha en joc. És la dinàmica de la competició aquesta temporada.

L'únic objectiu que tenen és el de fer el play-off o miren de reüll també l'ascens directe?

No. L'única meta que tenim a l'horitzó és assolir el 6è lloc perquè el tenim a tres punts i és pel que entenem que ens toca lluitar ara.