Era la gran incògnita del Tenerife i finalment, Dani Hernández serà demà a Montilivi. No és del tot clar si jugarà o no, però el porter ha fet net de la contusió lumbar que arrossegava des de feia tot setmana i Pep Lluís Martí, el tècnic del conjunt canari, no ho ha dubtat. L'ha inclòs en la llista de 19 futbolistes que avui enfilaran cap a terres catalanes. Absent al camp del Còrdova i entrenant-se a mig gas durant els primers dies de la setmana, la millora de Dani Hernández ha estat notable i tant dijous com ahir es va poder exercitar sense dificultats, pel que podria ser titular demà. "Si ha viatjat és perquè té opcions i està en condicions de jugar. Ha anar millorant i veiem que pot rendir", deia Martí sobre el porter, en la roda de premsa que va celebrar ahir. No només va parlar d'això, sinó que també va valorar la situació del seu equip donant el seu punt de vista sobre el Girona i el partit que els espera.

"Serà disputat. El nostre mig del camp pot marcar el ritme. La nostra idea no és la d'anar allà i aconseguir només un punt. Amb el que hi ha en joc i el que queda de lliga, nosaltres i també el Girona necessitem la victòria. Buscarem explotar les nostres virtuts i volem estar precisos amb la pilota als peus", valorava el mallorquí, qui apostarà per un onze "competitiu" que demostrarà a Montilivi "que vol guanyar" i per això "buscarà els tres punts". "Crec que tindrem possibilitats de guanyar", afegia.

Sobre l'equip de Pablo Machín, Martí recordava que es tracta del conjunt "menys golejat de tota la categoria" i ho justificava: "Treballa molt bé el seu sistema". Per això mateix, espera "un duel complicat i difícil per a tots dos", si bé no amagava les "bones sensacions i ratxa positiva" amb la que arriben els seus. "El que millor s'adapti a tot plegat crec que és el que s'acabarà emportant la victòria", va dir abans de valorar les opcions d'ascens: "Tots els partits que queden són importants. Tenim possibilitats d'estar a dalt i tant de bo hi arribem".