No era cap desconegut perquè 697 partits com a professional, 119 dels quals dels quals amb la samarreta del Tenerife, eren una carta de presentació prou imponent. Ara bé, quan a principis de novembre el Tenerife va anunciar la contractació de Pep Lluís Martí com a entrenador, força gent no ho va veure gens clar. L'aposta del director esportiu Víctor Alfonso per un tècnic absolutament novell com a relleu de Raül Agné era més que arriscada però els resultats li han donat la raó. És més, Martí no només ha estat capaç d'allunyar el Tenerife de les posicions de perill sinó que l'ha impulsat cap a les de privilegi i ara, després de deu jornades sense conèixer la derrota, l'ha situat a només tres punts del play-off.

El tècnic balear està convençut de les possibiiltats del seu equip i ahir en una entrevista a la Cadena Ser ho confirmava. «Estem molt il·lusionats de poder jugar el play-off. Volem que no quedi només en un somni», deia. Martí va confirmar que amb vistes al partit de diumenge no té previst forçar el porter titular Dani Hernández per tant Roberto Gutiérrez serà sota pals a Montilivi.

Martí és conscient que el Tenerife té opcions de fer la promoció. Aquestes passen però per fer un gran final de temporada. «Hi ha molts duels directes i hi haurà molts empats. Això pot beneficiar-nos però caldrà sumar molts punts». En aquest sentit, Martí considera que el Girona és un altre dels ferms candidats a ocupar una de les sis primeres posicions. És més, l'exjugador veu el conjunt de Montilivi, juntament amb el seu Tenerife i l'Elx, «els equips que estan en una dinàmica de joc i de resultats més bona».

D'altra banda, Martí va revelar que el club canari està treballant per a poder comptar amb Dani Hernández i el davanter Choco Lozano pels últims partits de la temporada.?Tots dos jugadors tenen compromissos amb les seves seleccions, Veneçuela i Hondures, que podrien fer-los marxar abans d'hora.