L'any passat va fer-se un tip de veure el seu nom al millor onze de la jornada o fins i tot del mes i enguany torna a rebre reconeixements. L'últim a arribar, ha estat de pes. Isaac Becerra ha estat escollit per la Lliga com el millor jugador del mes d'abril a la Lliga Adelante. Un guardó que ha fet seu gràcies als espectaculars números no només que ha ostentat al llarg d'aquestes últimes jornades, sinó també durant aquesta temporada. Una més en què està demostrant un excel·lent rendiment, convertint-se en un dels principals artífexs del bon paper d'un Girona que opta a lluitar fins al final per pujar a la Primera Divisió.

Becerra és, a dia d'avui, el Zamora de Segona A. Només ha encaixat 26 gols en 36 partits, una xifra que cal tenir molt en compte. Però no és l'única. Els números del porter colomenc també diuen que ha estat capaç d'aguantar el zero a la seva pròpia porteria en 15 ocasions. Una barbaritat. A?més, tan sols ha encaixat un gol en els últims 5 partits de Lliga i acumula 317 minuts imbatut.

L'últim gol que va rebre va ser al camp del Lugo, obra de Pablo Caballero en el minut 43 de partit. Després, va ser capaç de mantenir a ratlla rivals com l'Alabès (1-0 a Montilivi), l'Albacete (0-3 al Carlos Belmonte) i el Tenerife (1-0 a l'estadi). Contra el Còrdova, demà, intentarà allargar 90 minuts més la seva ratxa.