Ara fa gairebé un mes, des del mateix Anxo Carro i un cop confirmat l'empat del Girona contra el Lugo (1-1), el director esportiu blanc-i-vermell,?Quique Cárcel, no va tenir cap mania a manifestar públicament que veia l'equip en un gran estat de forma i amb possiblitats de tot. «Si som capaços d'entrar al play-off, tindrem moltes opcions» d'ascens, deia un Cárcel convençut malgrat que el Girona sortia de Lugo a 3 punts del sisè classificat. Un mes després, els gironins són setens a només un punt i les possibilitats de disputar la promoció s'han disparat.

Els números estan donant la raó a un Cárcel que continua igual d'ambiciós. «El tenim molt a prop. Som l'equip en millor dinàmica i millors números d'aquesta segona volta. Hem agafat molts de punts als rivals de dalt», destaca el màxim responsable esportiu. Encara que l'equip no hagi trepitjat posicions de play-off durant tota la temporada, confia plenament en les possibilitats del Girona d'acabar-hi entrant. El barceloní posa sobre la taula un factor molt a tenir en compte per a les darreres jornades. «Tinc confiança en l'equip, hi crec. A més a més, tenim l'experiència vital de fa molt pocs mesos i espero que tot això ens ajudi a tenir el somni un altre cop a prop i que el puguem assolir», assenyala. En aquest sentit, en els dos darrers partits a Montilivi s'ha vist com l'equip demostrava maduresa als minuts finals. «Estem dominant molt un nerviosisme que potser l'any passat es notava més. Estem més tranquils», diu.

El calendari ha volgut que el Girona hagi d'encarar ara dues sortides de manera consecutiva als camps de dos rivals directes com són el Còrdova i l'Elx. Cárcel reconeix la dificultat dels dos partits però destaca el gran rendiment ofert pel Girona lluny de Montilivi durant tota la temporada. «Són sortides molt complicades contra equips de la zona alta. Tot i això, a fora l'equip ha mostrat ofici i ha aconseguit molts de punts», assenyala. Considera també que si el Girona és capaç d'esgarrapar 4 punts dels 6 possibles seria «una molt bona renda». Cal recordar però que Còrdova (1-2) i Elx (0-1) van derrotar el Girona a la primera volta i el van deixar en una situació crítica.

La victòria contra el Tenerife ha reforçat el vestidor. Sobretot pel que va costar superar un rival que lluitava pel mateix objectiu. «El Tenerife va venir al nostre estadi amb una dinàmica molt semblant a la nostra, la d'un equip que creu en el que està fent. Realment va ser un dels millors equips que han passat fins ara per Montilivi», subratlla.