L'exjugador del Girona i actualment migcampista del Còrdova Luso Delgado va afirmar ahir que l'equip de Pablo Machín és «ara per ara, el pitjor rival per trobar-se per a qualsevol equip» perquè «ve llançat i no és ja difícil marcar-li, sinó crear-li ocasions».

«Suarem sang per poder guanyar-los. No descobriré ara al Girona, que està en el seu millor moment i compta amb un projecte a llarg termini», va dir ahir Luso en una conferència de premsa, en la que va afegir que «no és casualitat que estiguin a dalt» perquè «porten dos anys lluitant per ascendir».

Per a Luso, el partit contra el Girona, que té tres punts d'avantatge sobre els andalusos, «és el partit de l'any» perquè serà «el que determinarà pel que es lluitarà» el tram final de la temporada. El migcampista creu que, en cas de victòria, el Còrdova es ficarà «de ple en la lluita per l'ascens», que perdent quedarien descartats i que l'empat tampoc els valdria perquè no es poden permetre «més errors a casa».

El Còrdova no ha guanyat ni un dels set partits disputats al seu estadi -El Arcángel- en la segona volta, dels quals n'ha perdut sis, «una línia decadent» que, en opinió de Luso Delgado, «no és fàcil de gestionar mentalment». «Tenim a les nostres mans poder girar el timó per reconduir el rumb», va dir Luso Delgado, que considera que en les tres últimes jornades l'equip ha estat «més ferm defensivament» i ha tallat «la sagnia de gols rebuts», tot i que aquesta millora no s'ha vist corresposta amb el joc d'atac. Fa quinze dies, el Còrdova va empatar a casa contra el Tenerife (0-0), però la passada jornada va caure al camp de l'Oviedo per 1-0.