El tècnic del Girona Pablo Machin ha dit aquest matí que confia poder incloure Pere Pons a la llista de convocats pel partit de diumenge a Elx. "Dijous no es va entrenar més que res per precaució, en teoria tenia unes molèsties als isquiotibials, però els fisioterapèutes no li han donat més importància.

Machín ha tornat a mostrar-se convençut d'assolit l'objectiu de jugar el playoff i segons ell "això passa per arribar als últims tres partits amb opcions".

El Girona arribarà al partit després d'encaixar a Còrdova la primera derrota en dos mesos. "Potser ens havíem acostumat a guanyar i la derrota ens va fer més mal però hem de recuperar els ànims i veure que seguim a un punt del nostre objectiu." També ha destacat la perillositat del davanter Sergio León, pitxitxi de la categoria, tot i que ha dit que no es poden centrar en un únic jugador de l'Elx perquè tots poden generar-los problemes.

La plantilla ha fet aquest matí un entrenament "diferent" jugant a bàsquet a Palau. Demà a 2/4 de 10 l'equip es tornarà a exercitar i tot seguit iniciarà el viatge cap a Elx. La llista de convocats es farà pública al final de la sessió.