Rubén Baraja, entrenador de l'Elx, també va fer ahir la seva anàlisi del partit de demà. Segons va dir, la visita del Girona convida al seu equip «a somiar» amb la promoció d'ascens a Primera Divisió en el cas que siguin capaços de guanyar.

«Ens juguem tres punts que ens farien arribar a la penúltima setmana, que serà duríssima perquè hi ha tres partits, ben col·locats», va explicar el tècnic. L'entrenador de l'Elx no va voler xifrar el percentatge de possibilitats que té el seu equip d'entrar a la fase d'ascens, però va deixar clar que, sigui el que sigui, «lluitarem al màxim».

«Volem estar amb els millors. Per què no somiar amb altres coses quan hem guanyat i empatat contra molts dels rivals de dalt?», es va preguntar el tècnic, que va afegir que si es mira la classificació «a primera vista sembla que estàs lluny, perquè ets desè, però en realitat estàs a un punt». Girona i Elx estan empatats a 55 a la classificació.

Rubén Baraja va tenir paraules d'elogi per al Girona, del qual va recordar que és l'equip més en forma de la segona volta. «Ha millorat en els aspectes defensius, encaixa poc, i a dalt s'ha reforçat amb jugadors que tenen perill», va explicar. «És un equip complet i compacte, així que ens espera un partit exigent», va afegir l'entrenador de l'Elx, que va indicar que el seu equip haurà de tenir «molta precaució» per protegir-se de les centrades laterals, ja que, segons va assenyalar, el Girona «arriba molt bé per fora i acumula molta gent a la rematada».

El preparador va admetre que a aquestes altures de temporada també és important assegurar el coeficient particular amb els rivals directes i l'Elx ja va aconseguir ?gua?nyar a Montilivi (0-1). «Hi ha quatre equips amb els mateixos punts i ara tot influeix. L'average serà fonamental en aquesta part final. Hem d'intentar que el particular sigui bo, perquè el general el tenim complicat», va admetre.