Amb un home menys durant tota la segona part per la injusta expulsió de Pedro Alcalá, el Girona ha resistit amb ungles i dents al Martínez Valero d'Elx, on hi ha empatat per sumar un punt que manté vives les opcions de fer el play-off d'ascens.

Els gironins, amb les novetats de Maffeo, Granell i Mata a l'onze titular, s'han avançat ben aviat al marcador. Granell, a passada de Cristian Herrera, ha superat el porter rival amb un cacau des de fora de l'àrea al minut 9. El partit ha estat controlat per als de Machín fins al 40, quan Alcalá ha vist la segona groga i ha deixat als seus amb un home menys.

Amb inferioritat i 45 minuts per davant, el panorama ha canviat i l'Elx ha buscat la remuntada.

S'ha quedat a mitges i només ha pogut empatar amb un gol en pròpia de Carlos Clerc. Al final, dues bones intervencions de Becerra han salvat els mobles per als gironins, que tanquen la jornada amb 56 punts i vius en la pugna per la promoció d'ascens.

- Fitxa tècnica:

1 - Elx: Javi Jiménez, Caro, Armando, José Ángel (Vergos, m.75), Noblejas (Álex Martínez, m.70); Lolo, Pelayo (Héctor, m.57); Álvaro, Cristaldo, Álex Moreno; i Sergio León.

1 - Girona: Becerra; Kiko Olivas, Alcalá, Lejeume; Maffeo, Pere Pons, Granell, Eloi Amagat (Richy, m.60), Clerc; Cristian Herrera (Alcaraz, m.89) i Mata (Sebas, m.72).

Àrbitre: Eiriz Mata (Gallec). Ha mostrat targeta groga a Eloy Amagat, Alcalá (2), Granell, Cristian Herrera i Lejeume pel Girona, i Lolo i Noblejas per l'Elx. Ha expulsat Alcalá en el minut 40.

Gols: 0-1, m.8: Álex Granell; 1-1, m.75: Clerc, en pròpia porta;

Incidències: Partit corresponent a la trenta-vuitena jornada de Lliga disputat a l'estadi Martínez Valero davant 11.348 espectadors.