L'entrenador del Girona FC, Pablo Machín ha mostrat la seva decepció pel desenvolupament de l'enfrontament, marcat per l'expulsió de Pedro Alcalá.

«Alcalá? Vosaltres ho podreu veure. Si em refio del que diu el jugador, que ho faig perquè és sincer, l´àrbitre s´equivoca». Segons el tècnic, «En moments així, en el que la majoria dels clubs venen aquí a plorar, nosaltres ho deixarem allà. Posarem bona cara, encara que siguem un club petit, som tan senyors com qualsevol altre».

Machín ha admès que «l'equip està fotut», però «seguirem essent bons professional, i assumirem el que ha passat».

L'entrenador no s'ha mostrat només crític amb l'expulsió. «No em baso en una acció puntual. Em baso en les sensacions de determinades decisions. vull que se´ns jutgi a tots per igual, encara que siguem un club petit». «Tinguem més o menys aficionats. Hi ha moments en els que és més fàcil prendre decisions cap a un costat que cap a un altre. Tenim tanta grandesa com qualsevol altre», ha dit.

Fins al moment de l'expulsió, Machín va veure «un partit molt ben encarrilat: havíem fet un gol molt ràpidament a un equip al que costa molt marcar i els generàvem dificultats».

Donades les circumstàncies, l'entrenador del Girona dóna per «molt benvingut», el punt sumat a Elx.