Ahir a Còrdova el Girona va patir la tercera derrota d'aquest 2016. L'equip de Pablo Machín, que presenta uns guarismes envejables aquest any va sumar el tercer partit sense puntuar i, curiosament, totes tres derrotes s'han produït pel mateix resultat, 1-0. Això de caure per la mínima és costum a Girona, que aquesta temporada no ha perdut en cap partit per més d'un gol.

Així, el xiulet final a Còrdova es va trobar amb un 1-0 idèntic que a Alcorcón i a Almería, en partits en què jugades puntuals i picaresques no vistes pels col·legiats restaven punts als de Machín. Així doncs, a Alcorcón el gol de la derrota el va fer Chema amb la mà, condemnant el Girona a la primera derrota del 2016. Ja a la segona volta, després de fer un gran partit al camp de l'Almeria, fa dos mesos, el Girona va veure com un solitari gol de Quique González valia als andalusos per quedar-se amb els tres punts. El setge que, des del minut 16 va suportar la porteria de Casto no va ser suficient perquè els de Machín redrecessin un partit que van acabar perdent. Ahir, novament després de mostrar-se molt superiors durant la primera part, els gironins van veure com la manca d'encert en els metres finals possibilitava que els cordovesos, anotant un solitari gol, els deixessin amb la mel als llavis i el somni d'acabar la jornada instal·lats a la zona de play off quedés simplement en això, un somni.

El Còrdova, una bèstia negra

L'equip blanc-i-verd, amb aquesta victòria per la mínima davant els gironins, s'ha convertit, de moment, en la bèstia negra del Girona aquesta temporada, ja que és l'únic equip amb qui no han sumat en els dos partis que han disputat. A Montilivi l'equip de José Luis Oltra ja es va imposar per 1-2 tot i la bona posada en escena de l'equip gironí, i ahir es va tornar a imposar per 1-0 al Nuevo Arcángel, agafant oxigen en la lluita per la promoció.

La propera setmana el Girona visitarà el camp de l'Elx i els tres punts seran vitals per seguir immersos en la lluita per l'ascens.