Pedro Alcalá no podrà jugar aquest dissabte contra el Mallorca. Tot i els intents del Girona per intentar invalidar la segona de les dues targetes grogues que el central va veure el passat diumenge al camp de l'Elx, el Comitè de Competició de la Federació Espanyola ha fet cas omís a les al·legacions del club de Montilivi i ha decidit sancionar el jugador.

Al Martínez Valero i quan tot just s'arribava al minut 40 de joc, Alcalá va ser amonestat per segona vegada per «fer una entrada a un adversari en la disputa de la pilota, de manera temerària», segons reflectia l'acta de l'àrbitre gallec Eiriz Mata. L'acció no només va ser protestada al terreny de joc pels seus companys i després per Pablo Machín a la roda de premsa, sinó que també va fer que el club es posés les piles i dilluns presentés un escrit al·legant que l'entrada d'Alcalá no era mereixedora de targeta.

Tot i l'intent, Competició s'ha manifestat aquesta mateixa tarda i ha decidit desestimar les queixes del Girona. D'aquesta manera, Machín només disposa de tres centrals purs per rebre el Mallorca aquest dissabte. Sense Alcalá, el seu lloc l'ocuparà el gallec Richy Álvarez, que només ha jugat 12 partits en el que portem de lliga.