Els entrenaments dels divendres solen ser els més distesos de la setmana, i més ara que s'acosta el final de la temporada i les cames pesen pels 10 mesos de competició que arrosseguen. Ahir Pablo Machín va decidir aparcar per un dia la pilota de futbol i es va endur els jugadors a Palau per organitzar-hi un partit de bàsquet. S'ha de dir que molts futbolistes, com Mata, Lekic o Alcalá, també van apuntar bones maneres en l'esport de la cistella. La nota negativa va ser la lesió del segon entrenador, Jordi Guerrero, que segons va apuntar Pablo Machín en la seva roda de premsa prodria tenir, a falta de les exploracions pertinents, una ruptura fibril·lar.

Els jugadors estan citats aquest matí a primera hora (2/4 de 10) a Montilivi per fer el darrer entrenament de la setmana previ al partit de demà a Elx. Al final ?Machín facilitarà la llista de convocats i l'expedició iniciarà el camí cap a terres alacantines.

L'àrbitre del Girona-Mallorca

El col·legiat càntabre Cordero Vega serà l'encarregat de dirigir el Girona-Mallorca del proper dissabte 21 de maig (18.00) segons va designar ahir el Comitè. Per la seva banda Eiriz Mata, l'àrbitre de l'ascens del Llagostera contra el Nàstic, i que demà xiularà l'Elx-Girona, impartirà justicia en la visita dels blaugrana al Mirandés.

Cordero Vega ha dirigit l'Alcorcón-Girona (1-0, amb el gol local amb la mà) i el Girona-Numància (2-3), on va xiular un penal en contra els gironins.