«La gran majoria dels partits s'obren quan s'aconsegueix el primer gol i l'equip que el fa té molt de guanyat», ha continuat. «Si l'àrbitre ha xiulat penal el donem per bo. No sé si ha sigut rigorós o dubtós. Nosaltres estem cansats de patir decisions controvertides».

«No hem fet el nostre millor partit, no vull enganyar a ningú. Ha sigut un dels partits més fluixos del Girona», ha apuntat Machín, «però hem sabut nedar i guardar la roba. Amb el gol havíem de defensar i mirar de fer el segon. Excepte l'aturada de Becerra en l'acció amb el vent en contra de la pilota pentinada per Alcaraz, no hem patit».

«Hem fet un partit pràctic. Aquí estem mal acostumats, perquè veiem partits més dinàmics, amb més ocasions. Però això és la Segona divisió», ha conclòs Pablo Machín.

Per la seva part, l'entrenador del Mallorca, Fernando Vázquez, donava el seu punt de vista de l'encontre i del penal: «El Girona havia de guanyar, com nosaltres. L'1-0 ha canviat el partit. El partit estava per nosaltres. Em diuen que el penal és molt dubtós i, xiulat al minut i 30 segons de la segona part, és un regal pel rival»

«Veient la classificació del Girona i la nostra, hem tingut un nivell important. Ens falta la capacitat de crear una ocasió clara i no fallar tant. Som tan bons o millors que el rival en l'aspecte tàctic», ha acabat el tècnic del Mallorca.