Pablo Machín va parlar en roda de premsa pocs minuts després que el seu col·lega del Mallorca, Fernando Vázquez, acabés de centrar tota la seva explicació de partit en "un penal molt dubtós". Machín va donar la raó a Vázquez que el penal havia estat "decisiu" perquè en "aquesta mena de partit el primer gol acaba obrint el joc i l'equip que el marca en surt molt beneficiat, però nosaltres no hem patit per aguantar el resultat més enllà d'aquella pilota que Rubén (Alcaraz) ha pentinat enrere i ha tret Isaac (Becerra)". Machín no va voler entrar en si el penal ho era o no -"No sé si ha sigut rigorós o dubtós, però l'àrbitre estava a prop i ha vist penal. Nosaltres també ja tenim experiència en decisions arbitrals que no ens afavoreixen"-, però, en canvi, sí que no va tenir inconvenients per ser molt sincer a l'hora de valorar el joc del seu equip ahir contra el Mallorca. "No hem fet el nostre millor partit, la gent que estava acostumada a venir a Montilivi sap que aquí es veuen partits molts més dinàmics i amb més oportunitats de gol, però hem estat pràctics sabent nedar i guardar la roba", va reconèixer Machín, que considera que "ja us he dit molts cops que aquí estem molt ben acostumats, però aquest futbol d'avui és molt habitual a Segona Divisió". Deixant clar que no volia que semblés una excusa, Machín va explicar que "el vent que feia no ens beneficiava gens, perquè en el nostre joc tenen molta importància els canvis d'orientació i amb el vent i la gespa molt seca es perdia precisió".

Pablo Machín va valorar positivament l'activitat de Javi Álamo per la banda dreta: "Després de no haver entrat la setmana passada a la convocatòria ha demostrat orgull. Deixant clar que no només és un jugador ofensiu sinó que ens pot aportar molt a l'equip com ha fet al llarg de la temporada i segur que ho tornarà a fer". I, en aquesta línia, el tècnic del Girona va destacar que amb quatre canvis respecte al darrer partit a Elx -Richy, Lekic, Borja García i el mateix Álamo- l'equip va respondre tot i les baixes d'Alcalá i Granell: "Tenim una plantilla molt competitiva i no és cap novetat que jugui qui jugui tots responen molt bé. Cada setmana m'ho posen complicar per escollir i això és digne d'elogi".

A manca de tres jornades per acabar el Girona està més viu que mai en la lluita pel play-off i, encara que té clar que la classificació no es decidirà fins al darrer partit, Pablo Machín assegurava ahir que ?"només penso en el partit de Valladolid que, a més, avui ha perdut i segur que ens ho posarà molt complicat perquè es voldrà rescabalar d'aquest resultat jugant al seu camp". Posant la vista enrere, Machín va recordar que "vam arribar a les vacances empatats a punts amb el Mallorca, ells en descens i nosaltres fora, i ara ells segueixen allà tot i tenir segurament el potencial econòmic més gran de la categoria i nosaltres n'hem sortit. Això diu molt de bo dels nostres jugadors".