El tècnic de l'Elx, Rubén Baraja, es va mostrar al final del partit davant del Girona content amb les ganes dels seus futbolistes tot i que amb l'espina clavada de no poder aconseguir una victòria que es "van merèixer". El castellà va afegir que "ens està faltant sort de cara a gol". Respecte la situació de l'equip, Baraja va comentar que "sabem que estem en una situació límit, però aquest equip no es dóna mai per vençut".

Pel que fa l partit del partit davant el conjunt gironí, Baraja va explicar que "hem fet una partit bastant regular. En el primer temps el duel ha estat molt igualat però jugant onze contra onze, hem tingut opcions". Respecte el gol de Granell, va assegurar que "el Girona només ha xutat un cop a porteria i ha marcat". Del joc dels de Machín va afegir que "després de l'0-1, ells s'han dedicat a mantenir el resultat. Durant el primer temps els hem exigit molt sobre els centrals i a conseqüència d'això ha vingut l'expulsió".

Rubén Baraja no tira la tovallola i està convençut que l'Elx tindrà opcions de classificar-se per a la promoció d'ascens. "Entrem en una setmana que serà definitiva, amb tres partits en joc. Aquest equip ha demostrat que és fiable", va destacar el tècnic castellà de l'Elx. El jugador del conjunt alacantí Álex Martínez va afirmar rotundament que "el Girona no ha merescut el punt. En tot moment buscava l'empat i ha estat tota l'estona perdent temps".