Valladolid i Girona no han passat de l'empat a zero en un partit avorridíssim que ha patit de falta de creació i en el qual cap dels dos equips semblava que s'hi estigués jugant gaire. El partit de diumenge a Montilivi contra l'Alcorcón determinarà si el punt és bo o no. De moment, el Girona continua sisè, amb 60 punts, però per tancar-hi la jornada, en play-off, necessitarà que el Saragossa perdi a Osca i que ni Oviedo ni Còrdova guanyin.

Cap dels dos equips ha sortit amb la intensitat suficient com per posar en perill a l'àrea rival i el partit s'ha convertit en una cercavila en la qual han manat les defenses, el que ha impedit un joc vistós davant l'avorriment dels escassos aficionats que han anat a Zorrilla.

Al minut 11, Pablo Machín ha hagut de realitzar un matiner canvi després de lesionar-se Lejeune, que pot haver dit adéu a la temporada, donant entrada a Richy, però tampoc això ha canviat res de la decoració. El Girona amb prou feines ha aconseguit inquietar Kepa, mentre que els locals, a mida que avançava el primer temps, i veient la poca inspiració dels gironins, ho intentaven amb més convicció.

Tan sols dues jugades a destacar en la primera meitat: una primera, del Reial Valladolid, en què Roger ha reclamat penal per una aiguda dins de l'àrea (min.37) i una segona, de mans del Girona, amb una rematada de Mata (min .40), que ha hagut de resoldre Kepa a banda i que ha representat l'ocasió més clara dels primers 45 minuts. Res més.

Després de la represa, el partit ha seguit pel mateix camí, tot i que el conjunt local hi ha posat una mica més d'interès a crear situacions de perill davant un Girona molt fluix i mancat d'idees en atac. Així en dues jugades pràcticament consecutives, Villar i Del Moral han mirat de sorprendre Becerra des de fora de l'àrea, encara que sense aconseguir-ho.

Els altres resultats dels partits d'avui han estat:

Alcorcón-Tenerife 2-1

Mallorca-Elx 2-1

El Girona segueix sisè, ara amb 60 punts, dins dels llocs de promoció, però per poder-s'hi mantenir necessita que el Saragossa perdi a Osca dijous i que l'Oviedo i el Còrdova, també del grup perseguidor, no guanyin contra el Leganés i el Mirandés, respectivament.

- Fitxa tècnica:

0 - Real Valladolid: Kepa; Moyano, Juanpe, Marcelo Silva, Nikos; Pere Tiba (Jose, m.65), Borja, Álvaro Rubio, Manu del Moral; Villar (Rodri, m.77) i Roger (Óscar, m.92).

0 - Girona: Becerra; Maffeo, Lejeune (Richy, m.11), Alcalá, Kiko Olivas; Clerc, Pere Pons, Granell (Borja García, m.81), Alcaraz; Sobrino (Cristian Herrera, m.76) i Mata.

Àrbitre: Ruipérez Marín (C.T. Castella-la Manxa). Ha amonestat Borja, Tiba, del Reial Valladolid i a Alcalá i Alcaraz, del Girona.

Incidències: Estadi José Zorrilla, 6.730 espectadors.