Queda clar que a aquestes alçades de la temporada, si alguna cosa compta és sumar els tres punts per aconseguir l'objectiu final que cada equip es planteja al llarg del campionat de lliga. En el cas del Girona FC, la fita d'aquesta segona volta ha estat clarament buscar una plaça als llocs de promoció d'ascens a la Primera Divisió. Els gironins, que són un dels millors equips de la segona part del campionat, en la que només han perdut dos partits, han tingut una caiguda clara del seu futbol en les últimes jornades. Des del dia del Còrdova, els de Machín han deixat de practicar el joc que els havia permès no només obtenir bons reusltats, sinó ser considerats com un dels conjunts que millor jugava de la categoria. Això, però, s'ha perdut de cop.

Haver perdut aquest futbol ha provocat que l'equip tan sols hagi pogut sumar 5 dels 12 darrers punts. I?és que més enllà de poder considerar algun resultat injust, per exemple la derrota al camp del Còrdova (1-0), el cert és que els mèrits tampoc no han estat sobrats per aconseguir massa cosa més. L'últim exemple va ser ahir a Pucela davant el Valladolid, amb una sola rematada en 90 minuts.

Davant d'això, és del tot urgent que l'equip de Montilivi recuperi la seva millor versió futbolística i no ho ampari tot en la fortuna de dos marcadors positius per entrar a la promoció d'ascens. Perquè és precisament el bon futbol el que necessitaria l'equip de Pablo Machín si finalment aconsegueix una de les places de lluita per la Primera Divisió.