La lesió de Florian Lejeune és menys greu del que es temia

El francès pateix un esquinç del lligament lateral intern i una distensió en la inserció del creuat a més a més d'un edema

26.05.2016 | 15:51
La lesió de Florian Lejeune és menys greu del que es temia

Els pitjors pronòstics no s'han complert en el cas de Florian Lejeune. El Girona ha informat aquesta tarda que el central francès no pateix la temuda lesió de lligaments creuat. Això sí, serà molt complicat que l'ex del Vila-real torni a jugar aquesta temporada i pugui ajudar l'equip a classificar-se pel play-off. I és que la topada amb Alcalá a Valladolid va provocar a Lejeune una distensió de grau lleu en la inserció distal del lligament creuat anterior, un esquinç de grau II-III del lligament lateral intern amb un petit microtrencament de les fibres distals i també un edema medul·lar ossi contusiu a la vessant de la meseta tibial interna. El club no especifica cap termini de recuperació i es limita a dir que l'evolució de la lesió determinarà la durada de la baixa del jugador.

Les dolències van ser detectades a la ressonància magnètica a què va ser sotmès el jugador ahir a l'Hospital General de Catalunya només aterrar de Valladolid. Aquesta tarda, el defensa tornarà a ser avaluat pel doctor del club Antoni Morai per Ramon Cugat a la Clínica Quirón.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema