Dissabte, el públic de Montilivi es retrobarà amb alguns dels jugadors que més ha estimat en aquesta etapa recent a Segona A. La visita del Mallorca comportarà, si el tècnic Fernando Vázquez els convoca, el retorn a l'estadi d'Alfredo Ortuño, Javi Acuña i Ferran Corominas. Sens dubte, tres dels últims herois d'una afició blanc-i-vermella que va xalar de valent amb els seus gols. De tots tres, l'únic que no ha tornat a trepitjar la gespa de Montilivi des que va tancar la seva etapa al Girona és Acuña que, després de males experiències al Wattford i Olimpia i d'un pas poc reeixit per Osasuna, va tornar aquest estiu a Segona A per jugar al Mallorca. Corominas, en canvi, va aterrar a Palma després d'una notable etapa a Elx (12-15) amb dos cursos a Primera. Per últim, Ortuño ha arribat a Mallorca aquest mercat d'hivern després d'haver defensat les samarretes de Granada, Las Palmas i Saragossa un cop finalitzada la seva etapa al Girona el juny del 2014. De tots tres, només Ortuño està jugant amb regularitat i marcant. El murcià, amb 4 gols és el màxim golejador de l'equip empatat amb l'extrem Brandon Thomas.

No es pot dir que l'experiència de Coro a Mallorca estigui sent satisfactòria. El banyolí no juga des de finals de gener i tan sols ha marcat un gol en els 16 partits que ha jugat aquesta temporada. L'arribada d'Ortuño, Colunga, Lago Junior i "scar Díaz al mercat d'hivern ha restat protagonisme tant a l'ex de l'Espanyol com a Acuña. Si és convocat, Coro viurà el seu segon retorn a Montilivi. El primer va ser el curs 12-13 amb la samarreta de l'Elx (0-1) -club que el va fitxar pagant 100.000 €-?i es va endur una bona ovació de la seva antiga afició que no havia oblidat els 18 gols que va fer el curs abans (11-12).

Els mateixos 16 partits que Corominas ha jugat Acuña enguany vestit de vermell. Una lesió muscular el va deixar fora de combat més de dos mesos a la tardor i des de llavors està entrant als plans de Vázquez de manera molt irregular. De fet, no és titular des de l'estrepitosa derrota a Palamós contra el Llagostera per 4-0 .

"scar Díaz, el quart ex

També tornarà dissabte a Montilivi "scar Díaz, un jugador que malgrat arribar amb renom va passar amb més pena que glòria pel Girona. El madrileny va ser fitxat aquest hivern del Numància després d'un estira-i-arronsa que va acabar amb el Mallorca pagant la clàusula de rescissió. Després de superar una lesió, Díaz ha disputat 7 partits sense fer cap gol.