Les tres últimes victòries consecutives (totes elles per 1-0), serveixen per deixar ben clar que aquest Girona, a dia d'avui, és molt fiable a casa. Si fa uns mesos la trajectòria dels blanc-i-vermells era molt més positiva a domicili que no pas a casa, aquesta dinàmica s'ha igualat amb el pas de les jornades. Els números com a locals dels de Pablo Machín han quedat prou maquillats i, ara mateix, ostenten 8 victòries, els mateixos empats i només 4 derrotes. Totes elles, van patir-se a la primera volta, així que cap equip, fins ara, ha estat capaç de guanyar a l'estadi en tota la segona part del campionat de lliga.

L'últim rival que es va emportar els tres punts de Montilivi va ser l'Elx. El 12 de desembre del passat 2015, els il·licitans van aconseguir un 0-1 gràcies al solitari gol de Sergio León des del punt de penal. D'això ja fa més d'una volta; en total, són 11 els partits consecutius i 169 els dies que han passat des de l'última derrota a l'estadi. Un escenari que avui viurà el seu últim partit de la lliga, sempre que l'equip de Pablo Machín no aconsegueixi disputar el play-off d'ascens a Primera.

L'actual, però, no és la millor ratxa d'imbatibilitat del Girona al seu estadi amb Pablo Machín a la banqueta. La temporada passada, després de perdre a casa amb el Barcelona B un 7 de desembre (0-1), els blanc-i-vermells van encadenar fins a 13 partits consecutius a Montilivi sense conèixer la derrota. Van tornar-hi a perdre al cap de 6 mesos (186 dies), quan el Saragossa es va imposar per 1-4 al play-off per pujar a Primera.