Machín: «Hem ofert la nostra millor versió. Ens mereixem jugar el play-off»

L´entrenador del Girona FC admet que el primer diagnòstic de la lesió de Lejeune va ser alarmista.

29.05.2016 | 22:23
Pablo Machín

L´entrenador del Girona FC, Pablo Machín, ha expressat la seva satisfacció per la victòria al final del partit: «Hem tornat a oferir la nostra millor versió. Hem plantejat el partit per tornar el Girona que hem sigut sempre a Montilivi i que, passés el que passés, deixessim un bon gust de boca a l'afició, que ha sigut nombrososa i ens ha ajudat molt. Gràcies a ells l'equip ha tret el millor».

Ha afegit que «Teníem clar que havíem de guanyar aquest partit. Per nosaltres i per l'afició. Sempre he pensat que depeníem de nosaltres. Ho hem assegurat en la penúltima jornada». En la mateixa línia va recordar l´evolució positiva de l´equip a la segona volta: «Per Nadal vam marxar empatats a punts amb el Mallorca i només fa falta que mireu la classificació... ens mereixem jugar el play-off».

Finalment ha parlat de la miraculosa recuperació de Lejeune, a qui tothom donava per descartat per jugar aquest partit: «Jo estava convençut a Valladolid que no només no podria jugar aquests dos últims partits, sinó que tampoc podria fer la pretemporada amb el City després de tot el que havia treballat. Segons han anat passant els dies se li va fer la ressonància i el metge em va dir que era complicat que pogués jugar. Els fisios han estat dia i nit amb ell. Dissabte em van dir que ell volia provar-se i ho va fer. Jo no crec en miracles i fruit del treball i de que el primer diagnòstic va ser massa alarmista sense tenir les proves, ha pogut jugar».

Per la seva part, el tècnic de l´Alcorcón, Juan Ramon López Muñiz, ha explicat que «ha sigut un partit igulat, amb poques ocasions, que s'ha decidit per petits detalls a favor del Girona. A nosaltres se'ns han complicat les opcions de promoció però en l'última jornada anirem a guanyar per esgotar-les»

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema