El Girona és a noranta minuts de ser equip de play-off d'ascens. En un nou exercici de solvència defensiva i efectivitat màxima en atac, els de Pablo Machín han superat un decebedor Alcorcón per a plantar-se a la darrera jornada a Ponferrada depenent de si mateix per accedir a la promoció.

En una jornada de transistors com les d'abans i molt de twitter per seguir els resultats de la resta de rivals, la victòria de l'Osca al camp de l'Osasuna (2-3) deixa els gironins a tocar del tant anhel·lat premi.

Després d'uns primers minuts de domini de l'Alcorcón, el Girona s'ha tret la pressió de sobre en la primera oportunitat que ha tingut. Ha estat Rubén Sobrino que s'ha estrenat de blanc-i-vermell amb un cacau des de la frontal que ha sorprès Dmitrovic. El gol ha donat tranquil·litat als de Machín que han passat a controlar més el partit i no patir tant. D'ocasions però cap.

Ha calgut esperar a la segona part perquè el partit es desencallés. Els madrilenys no han fet el pas endavant que s'esperava i el Girona ha trobat la sentència a un quart d'hora pel final. Ha estat Cristian Herrera que ha aprofitat el refús del porter rival d'un xut de Granell per enviar la pilota al fons de la porteria. El 2-0 ha dut la tranquil·litat a l'estadi i només hi ha hagut temps perquè l'àrbitre anul·lés un gol a Mata.

Fitxa tècnica:

Girona: Becerra; Aday (Maffeo, m.68), Kiko Olivas, Richy, Lejeune, Clerc; Pere Pons, Borja, Eloi (Granell, m.66); Cristian Herrera; i Rubén Sobrino (Mata, m.78).

Alcorcón: Dmitrovic; Nelson, Djené, Chema Rodríguez (Rafa Páez, m.78), Bellvís; Toribio (Collantes, m.58), Insa (Major, m.78), Campaña, Alvaro Rei; Óscar Pla; i David Rodríguez.

Gols: 1-0, m.16: Rubén Sobrino. 2-0, m.75: Cristian Herrera

Àrbitre: Jorge Valdés Aller (Comitè Castellano-Lleonès). Va amonestar al locals Maffeo (86), i als visitants Djené (24) i Bellvís (85)

Incidències: Partit corresponent a la quarantè primera jornada de la Lliga disputat en Montilivi davant 6.602 espectadors.