Quan falten ben pocs dies perquè es disputi l'última jornada del campionat, la Lliga va decidir ahir canviar l'hora d'alguns dels partits ?corresponents al darrer cap de setmana. Fixada per dissabte en horari unificat, han patit alguna modificació tots aquells duels en què ja no hi ha res en joc. D'aquesta manera, el Bilbao Athletic-Tenerife, Numància-Albacete i Osca-Lugo han passat a jugar-se a les 17.30 i no pas a dos quarts de 9, com estava inicialment previst. Aquest és, precisament, l'horari dels duels que disputaran el Girona a Ponferrada i el Llagostera a casa amb el Saragossa.

Encara no està decidit el quadre dels equips que disputaran la promoció d'ascens a Primra, però sí que s'han establert els horaris de les dues eliminatòries de semifinals i també el de la final.

El Numància feia ahir oficial la renovació de l'entrenador Jagoba Arrasate per una temporada més. Al seu costat, Bittor Alkiza continuarà com a segon tècnic. D'aquesta manera, el club sorià opta per una aposta continuista a la banqueta de cara a l'exercici 2016/17.

El Leganés té una gran oportunitat aquest dissabte de fer història i pujar a Primera. Per aconseguir-ho necessita un resultat millor al camp del Mirandés del que el Nàstic pugui aconseguir a casa amb l'Alabès. Per aquest duel a l'estadi d'Anduva es preveu un desplaçament massiu d'aficionats de l'equip madrileny. El Leganés disposa de 868 entrades i el club ha posat a disposició dels seus aficionats un total de 21 autobusos. Ahir hi havia cues a Butarque.