El Ponferradina ha anunciat aquest matí que les entrades pel partit de dissabte contra el Girona ja s'han esgotat. L'equip de Machín, per tant, té clar que es trobarà un ambient infernal al Toralín, on els locals es juguen la permanència.

Des de dilluns el club ha repartit 3.200 localitats entre els socis, que en podien recollir una d'extra gratuïta, i també en escoles i entitats col·laboradores. El Ponferradina ha reservat el paquet habitual per a l'afició visitant. El Girona ha obert aquest matí les inscripcions per a la caravana cap a Ponferrada. El viatge en autobús (sortida divendres a les 22.00) i l'entrada es pot aconseguir per 65 euros, amb el regal d'una bandera del Girona inclòs. Hi ha temps fins demà a les 19.00.

Aquesta tarda Machín ha citat els jugadors a Montilivi per reprendre els entrenaments després d'un dia i mig de festa. El Girona, sisè, es juga el bitllet pel «play-off». Depèn d'ell mateix: guanyant el té assegurat i amb un empat, gairebé també en funció dels resultats dels rivals, sobretot si evita empats múltiples amb el Còrdova.