Fer un «gran partit» i «anar a guanyar». Aquestes són les claus de Juan Ramón López Muñiz, entrenador de l'Alcorcón, perquè el seu equip sumi demà tres punts «importantíssims» a Girona i pugui fer un pas gairebé definitiu cap a l'objectiu de jugar la promoció. Per a l'asturià, no hi ha cap altra recepta per intentar assolir la victòria d'un camp «complicat» com ho és Montilivi, on es trobarà a «un gran equip amb aspiracions, com ho som nosaltres. Hem de jugar-los amb tranquil·litat i confiança, com ho hem fet tota la temporada».

I?no només això, Muñiz considera que «hem de ser capaços de mantenir la línia de joc, sacrifici i patiment que hem aconseguit en d'altres partits» per fer «un gran partit» i sumar uns punts «vitals», sobretot ara que la lliga «no s'atura» i és al «tram decisiu». A?més, té coll avall que «si guanyem, la calculadora no caldrà ni posar-li les piles. Si volem aconseguir objectius ha de ser perquè els nostres resultats són bons. Hem de jugar bé nosaltres i no mirar què és el que fan els altres».

Quant a plantilla, el migcampista romanès Razvan Ochirosii és l'única baixa confirmada de l'Alcorcón per al partit de demà a Montilivi, per sanció.