El Girona ja va anunciar ahir a la nit els preus de les entrades per al partit contra el Còrdova de la primera eliminatòria de play-off que es disputarà diumenge que ve (19.00) a Montilivi. El club ha decidit premiar la fidelitat dels abonats donant-los l'accés gratuït, tot i que hauran de retirar una entrada sigui a les oficines de l'estadi, a partir de dilluns, o mitjançant la plana web del club. El termini per aconseguir la localitat s'acabarà dimecres a les 19.00 i a partir de dijous el seu seient quedarà alliberat i es posarà a la venda pel públic en general.

Per als no socis el preu de les entrades és de 10, 15 i 25 euros, en funció de si van a gol, preferent o tribuna. Abonats i no abonats poden adquirir paquets de fins a sis entrades addicionals a aquests preus.

El club espera una massiva resposta dels aficionats en el repte d'afrontar el tercer play-off d'ascens en quatre temporades. Aquest curs, a més, ha costat engrescar l'afició i la millor entrada de la temporada tot just es va produir contra l'Alcorcón, el cap de setmana passat, amb 6.600 espectadors a la grada. Contra el Còrdova tot apunta que Montilivi estarà molt a prop del ple. De fet, la decisió de fer recollir les entrades als abonats, tot i que tinguin l'entrada gratuïta, pretén alliberar els seients d'aquells socis que no tinguin previst anar al partit.

L'expedició del Girona va sortir ahir passada la mitjanit de l'aeroport de Lleó amb el xàrter en què s'havia desplaçat al matí. Tenia prevista l'arribada a Vilobí a dos quarts de dues de la matinada. El cos tècnic va estar debatent el calendari d'entrenaments i va decidir que l'equip s'entrenarà avui a partir de 2/4 de 12 a Montilivi i que demà tindrà descans. El partit d'anada contra el Còrdova és dijous a les 20.00. Dimecres jugaran Osasuna i Nàstic a El Sadar (la tornada, dissabte a Tarragona).