Com no podia ser d'una altra manera, l'última jornada del campionat de Lliga -i malgrat la impresentable informació de la pàgina web de la Lliga Futbol Professional- va tornar a resultar un carroussel d'emocions per als diferents equips implicats en la lluita per la part i la part baixa de la classificació, entre ells el Girona FC.

De fet, durant molta estona de la segona part els gironins van ser setens i per tant quedaven fora de l'objectiu de la promoció; fet que van arreglar a la recta final del partit amb el gol de Cristian Herrera que, no només els situava en la lluita per l'ascens sinó que ho els permetia fer-ho com a quarts classificats i per tant amb el factor camp a favor.

El més notable però, més enllà del que passi aquestes dues properes setmanes és que el Girona ha aconseguit classificar-se per a la promoció d'ascens per tercera vegada en les últimes quatre temporades. Una dada que explica la regularitat del conjunt gironí en aquests darrers quatre exercicis. Especialment en l'actual, on ha fet una segona volta que es pot considera espectacular. Només cal recordar que la primera part del curs es va acabar amb vint-i-cinc punts. Els gironins n'han acabat sumant seixanta-sis.

La promoció també ha de permetre que l'estadi s'ompli definitivament, cosa que no ha passat fins ara durant tota la competició regular. No donar suport a l'equip en aquests moments seria un error greu, no només per part dels aficionats gironins al futbol sinó també de tota la ciutat en general.