El col·legiat basc Gorka Sagués Oscoz serà l'encarregat de dirigir el transcendental partit de dissabte al Toralín en què el Girona es juga el bitllet per al play-off. L'últim partit que el basc va arbitrar als gironins va ser en la victòria al camp de l'Albacete (0-3), en què als dos minuts va assenyalar un penal i l'expulsió del jugador manxec Núñez. Aquesta temporada també va dirigir el Girona en el derbi contra el Llagostera a Montilivi (2-2) en què va expulsar Pere Pons. El curs passat, Sagués Oscoz va dirigir els gironins contra l'Albacete (2-2) i a Sòria (2-2) mentre que la 13-14 va xiular els duels al camp de l'Hèrcules (0-0), contra el Lugo (6-0), a Alcorcón (0-0) i davant el Numància (2-2). Aquesta temporada, el basc ha arbitrat 20 partits dels quals 7 han acabat amb triomf local, 7 amb empat i 6 amb victòria visitant.

El partit entre el Llagostera i el Saragossa el dirigirà Valdés Aller, però la designació més controvertida és la del gallec Eiriz Mata en el Nàstic-Alabès. L'elecció del gallec no va caure gens bé a Tarragona ja que va ser l'àrbitre del partit de tornada contra el Llagostera (2013-14) que va donar l'ascens a Segona Divisió A als gironins. En aquell partit va expulsar Xisco Campos a la primera part i va assenyalar un penal a favor dels gironins. ddg girona