El Girona ha tancat la temporada regular com l'equip menys golejat de la categoria, fet que li ha valgut a Isaac Becerra convertir-se en el Zamora de Segona A. El porter de Santa Coloma de Gramenet ha estat una de les claus del gran rendiment de l'equip aquesta temporada. Els números canten. Becerra ha mantingut la porteria a zero en 18 ocasions i, a més a més, en cap partit de tota la temporada el Girona ha perdut per més d'un gol de diferència. Les seves intervencions i aturades de mèrit en moments crucials dels partits. "És una feina de tots. No hi ha cap èxit individual perquè tots hi hem posat el nostre gra de sorra per assolir l'objectiu", deia Becerra en acabar el partit. El colomenc es mostrava satisfet "per descomptat" per haver assolit el reconeixement de porter menys golejat de Segona A però volia compartir el premi amb la resta dels seus companys. "Sense l'equip no hauria estat possible. Cal agrair el treball defensiu de l'equip tot l'any. És un premi individual però hauria de ser col·lectiu", considera el porter amb passat als planters de Barça, Madrid i Espanyol.

Els entrenadors rivals han destacat sempre la gran solidesa defensiva com la gran virtut del Girona. De fet, només el Numància ha estat capaç de marcar tres gols en un partit (2-3) i tan sols el Leganés (2-2), el Llagostera (2-2) i el Còrdova (1-2), dos.

Becerra vol aparcar qualsevol reconeixement individual i se centra totalment en el partit de dijous al camp del Còrdova. "Cal estar tranquils. Sortir a guanyar i mirar de fer el màxim de gols", avisa un Becerra que aposta per "mantenir la ratxa". "Estem en una inèrcia positiva, amb bon joc i, el més important, gols", recorda. El porter barceloní resta importància a l'absència del màxim golejador dels andalusos Florin Andone, convocat amb la seva selecció per l'Eurocopa. "És igual. Tenen bons jugadors que ens ho posaran tan o més difícil".

Amb vistes al calendari tan atapeït de partits amb què es pot trobar el Girona aquests quinze dies (si elimina el Còrdova jugarà 4 partits en dues setmanes), Becerra hi resta importància. "Aquests partits són per gaudir-los i es treuen energies de tots els llocs. És molt bonic i cal gaudir-ho. A veure ara si tenim la sort d'endur-nos el premi gros".