Daniel Ocón Arraiz, del comitè de La Rioja, ha estat designat per dirigir el partit que el Girona jugarà aquest dijous al camp del Còrdova corresponent a l'anada de la segona semifinal del 'play-off' per pujar a Primera. Un àrbitre polèmic, si més no per als gironins, als que ha perjudicat en més d'una ocasió.

La primera va arribar al tram final de la temporada 2012/2013, al camp de l'Almeria. El Girona, llavors entrenat per Rubi, s'hi jugava bona part de les seves opcions d'ascens directe però es va veure clarament desafavorit per una decisió del col·legiat. Ocón Arraiz no va veure un claríssim penal de Trujillo sobre Javier Acuña que hauria suposat l'expulsió del central rival i la possibilitat de marcar per als catalans.

L'altra acció controvertida es va produir ara fa un any. En la penúltima jornada, a Palma, va expulsar Carles Mas i Richy Álvarez i cap dels dos futbolistes van poder jugar el trascendent partit contra el Lugo de la setmana següent. El cas més flagrant va ser el del central gallec, que va veure la vermella en el temps afegit per una falta inexistent. Titular indiscutible, es va perdre el duel de l'última jornada on els de Machín en feien prou guanyant el Lugo per ascendir directe i van acabar veient com el somni s'esvaïa en l'afegit per culpa del gol de Caballero (1-1).