Montilivi rebentarà diumenge que ve anb una entrada que superarà els 9.000 espectadors. L´estadi del Girona registrarà un ple com feia temps que no es veia (la temporada passada, en el transcendental duel contra el Lugo, van anar al camp uns 8.900 aficionats) després que ahir a la tarda ja s´haguessin esgotat les localitats que hi havia a la venda. Avui i demà, per tant, només estaran disponibles les entrades que corresponen als abonats, i que es poden retirar gratuïtament. A partir de dijous s´oferiran aquelles localitats que hagin quedat alliberades en cas que l´abonat corresponent no l´hagi retirada. Segons va informar el Girona en només 10 hores es van col·locar més de 6.000 entrades: 3.791 les van adquirir no abonats, mentre que els socis se´n van adjudicar 2.300, incloent aquí les que els corresponien de franc pel seu carnet més les que haguessin pogut comprar d´extra.

Que aquest play-off ha tornat a engrescar el seguidor del Girona va quedar clar ahir ben d´hora. A les 9 del matí, quan les taquilles de Montilivi tot just obrien, ja hi havia mig centenar de persones fent cua. A partir d´aquell moment la presència de seguidors a l´estadi retirant localitats va ser constant, tot i que sense les aglomeracions que s´havien produït en anteriors temporades perquè molts aficionats van optar per fer el tràmit a través de la plana web del club. El preu dels tiquets era de 10, 15 i 25 euros en funció de la zona on s´ubiqués l´espectador, gol, preferent o tribuna, respectivament.

El Girona ja va avançar ahir al vespre que amb les localitats esgotades avui a les taquilles només estaran obertes per atendre aquells abonats que encara no hagin retirat l´entrada que els correspon, gratuïtament, amb el seu carnet de temporada. Les que no s´hagin despatxat fins demà a partir de les set de la tarda es posaran a la venda, novament a disposició del públic en general, dijous al matí.

Aquesta temporada Montilivi ha estat molt lluny del ple. La millor entrada es va registrar tot just fa un parell de setmanes coincidint amb el darrer partit de la lliga regular a casa, contra l´Alcorcón. El club va aconseguir portar al camp 6.600 espectadors a través de diverses campanyes promocionals. Hi va haver un bon ambient, l´equip va guanyar per consolidar les seves opcions de promoció, però hi van continuar havent molts seients desocupats. El Girona va acabar firmant la classificació per al play-off dissabte guanyant a Ponferrada i aquella mateixa nit ja s´anunciava el protocol de venda d´entrades pel partit contra el Còrdova. A diferència de la polèmica que hi va haver en la fase d´ascens de 2013 contra l´Almeria, quan es van alliberar tots els seients i molts socis es van quedar sense localitat, aquesta vegada no només han tingut reservat el seu lloc durant tres dies, sinó que a més, no han hagut de fer cap pagament addicional. El partit de tornada contra el Còrdova està programat per aquest diumenge a les 7 de la tarda, en un estadi de Montilivi ple a rebentar.