L'Osasuna ha agafat avantatge aquest vespre davant del Nàstic en l'altre eliminatòria de semifinals del «play-off» d'ascens a Primera divisió. Abans que el Girona visiti demà el Còrdova, la promoció s'ha obert avui amb el duel entre el sisè i el tercer classificats de la lliga Adelante. Els navarresos s'han endut el primer assalt gràcies als gols de Merino (2) i Kodro.

L'Osasuna ha tret un gran rendiment a les accions a pilota parada. L'1-0 de Merino ha arribat en una segona jugada després d'un corner, mentre que el segon per a l'equip navarrès, obra del mateix futbolista, ha arribat després d'aprofitar un rebuig dins l'àrea posterior a una falta. El Nàstic tot i veure's per sota en el marcador també ha tingut les seves ocasions, tot i que sense encert davant Nauzet.

Els navarresos han pogut sentenciar l'eliminatòria. Al quart d'hora de la segona part Kodro ha encès definitivament un Sadar ple de gom a gom amb el 3-0, però els visitants no s'han donat per vençuts i Jean-Luc els ha donat aire fent el definitiu 3-1. L'eliminatòria es resoldrà dissabte a Tarragona (19.00).

Vestidors:

Enrique Martín (Osasuna): "El Nàstic és un gran equip i per a res tenim l'eliminatòria encarrilada. En el futbol manen els petits detalls i es tracta d'aprofitar les teves ocasions i que el contrari no ho faci"

Vicente Moreno (Nàstic): "Estic convençuts que som capaços de donar la volta a l'eliminatòria. Esclar que amb el 3-0 ho veia més complicat i que un gol a fora sempre ajuda»

3 - Osasuna: Nauzet; Oier, Tano, Miguel Flaño, David García, Javier Flaño; Manuel, Merino (Maikel Mesa, m.83), Roberto Torres (Alex Berenguer, m.77), De las Cuevas (Pucko, m.85); Kenan Kodro.

1 - Nàstic: Reina; Valentín, Suzuki, Molina, Mossa (Ferrán, m.86); Madinda, Tejera; Lobato (Assoubre, m.62), Juan Muñiz (De Groot, m.62), Naranjo; Emaná.

Gols: 1-0, m.33: Merino. 2-0, m.41: Merino. 3-0, m.58: Kenan Kodro. 3-1, m.67: Jean Luc Assoubre.

Àrbitre: Trujillo Suárez (Comitè de Tenerife). Ha amonestat Roberto Torres (m.70) i Kenan Kodro (m.86), de l'Osasuna, i Madinda (m.70), Mossa (m.73), Valentín (m.92) i Bouzon (m.68), del Nàstic.

Incidències: Partit d'anada de la semifinal per l'ascens a Primera disputat a El Sadar davant 17.750 espectadors.