Amb la serenor habitual apareixia Pablo Machín a la sala de premsa i de seguida deixava clar que avui el Girona "té molt a guanyar" en un partit que el tècnic sorià té clar que serà complicat. Per això Machín deia que "95 minuts donen per molt, però no especularem i buscarem el gol des del minut zero". L'entrenador del Girona va considerar que la manera en la que s'havia classificat l'equip per al play-off era "brillant" i per això tenia la sensació que hi havia opcions clares de superar el Còrdova.

Això sí, Machín tornava a demanar el suport de la gent i feia una nova crida a l'afició, de qui demanava que "sigui el jugador número 12", i comentava que "nosaltres els animarem, però demà serà un partit on Montilivi ens haurà d'animar a nosaltres", perquè "passarem moments dolents", segons pronosticava el tècnic del Girona. Si contra l'Alcorcón el camp tenia una gran entrada, Machín s'ha mostrat convençut que avui Montilivi estarà ple de "gom a gom" per ajudar l'equip a superar l'eliminatòria contra el Còrdova.

Un Machín que reconeixia que l'equip estava just físicament per la càrrega de partits d'aquesta temporada i per això li havia de "donar moltes voltes" a l'onze per encertar amb quins jugadors afronta el partit d'avui. En aquest sentit, va confirmar que Javi Álamo ja havia entrenat amb normalitat. Machín també va comentar que havia parlat amb els jugadors i amb l'equip, a qui veu "valent" i diu que han d'intentar "oblidar les coses dolentes que vam tenir en el partit de Còrdova" i sobretot han de buscar repetir els encerts que van tenir.

On es va mostrar contundent Machín va ser en la temporada que havia fet el Girona. Recordava i agraïa als jugadors perquè "gràcies al seu esforç hem arribat a tenir l'opció de jugar el play-off" i explicava que "no seria un fracàs perdre" i quedar fora, malgrat que seria la tercera vegada en quatre anys que els gironins es queden a les portes de Primera. En qualsevol cas, Machín recordava l'any passat on "sí que tenia sensacions contrariades" perquè es va escapar en l'últim moment "tota la feina feta durant l'any, fins i tot en el temps de descompte", però Machín creu que aquest any és diferent.