Pablo Machín ha admès que en els trepidants darrers minuts li ha passat pel cap el partit contra el Lugo de l'any passat, però per fortuna aquesta vegada la sort ha estat amb el Girona. «Hem de felicitar al nostre rival d'avui perquè han fet una campanya excepcional, al final, la casta i l'orgull dels nostres jugadors han decidit», ha assegurat.

Pel que fa a l'expulsió del visitant Stankevicius a la pròrroga ha dit que «al principi, hem tractat d'aprofitar la superioritat, però no ha estat fàcil, ells tenen ofici i nosaltres ens hem tornat bojos. Hem viscut els últims moments amb molta incertesa i ens haurien pogut marcar, ha assenyalat Machín. «Sí, he tornat a viure el que ens va passar amb el Lugo», ha insistit.

Pel que fa al rival en la final per l'ascens a Primera va dir que «l'Osasuna em sembla un equip molt complicat, ha fet una feina sensacional. Els equips grans, amb estadis grans, surten amb molta avantatge. Allà serà complicadíssim, però nosaltres tenim moltes ganes de pujar. En el partit de tornada, segur que els aficionats que omplin Montilivi seran una altra vegada el jugador número 12».

José Luis Oltra, per la seva banda, l'entrenador del Còrdova, declarava en acabar el partit que «m'he de sentir molt orgullós del grup que he entrenat, han lluitat tot i la inferioritat númerica a la pròrroga». «Hem tingut el Girona contra les cordes fins el final», ha continuat, «i poden estar contents perquè han sabut guanyar el partit». Pel que fa a l'actuació arbitral va assenyalat que «no ens queixarem dels àrbitres, tot i que a la pròrroga he vist un penal claríssim, això és futbol. Probablement», ha acabat, «al Girona el futbol n'hi deu una i això ha estat la meitat d'aquest deute»