El Girona ha de sortir aquesta tarda amb l'inexcusable objectiu de fer, com a mínim, un gol a Razak. I jugant a Montilivi, sempre que ha tingut el porter ghanès com a rival, sempre ho ha aconseguit. Tant en la seva etapa al Guadalajara, com el curs passat amb el Mirandés o aquest amb el Còrdova.

La primera vegada que van trobar-se el Girona i Razak va ser la campanya 2012/13, la del play-off amb Rubi. En la lliga regular els blanc-i-vermells es van imposar al Guadalajara a l'estadi per 2-0, amb dianes de Jandro i Benja i l'internacional defensant la porteria visitant. Razak va tornar a l'estadi la temporada passada i, segurament, no en té gaire bon record d'aquell partit perquè a banda que el Mirandés va perdre 3-0, ell va ser expulsat al minut 19 en una acció que va acabar en penal i va permetre Felipe obrir el camí de la victòria. Ja sense el ghanès al camp, van fer gol Sandaza i Bordas.

Aquesta temporada, per tercer cop, Razak ha visitat Montilivi. En la lliga regular hi va poder celebrar, amb el Còrdova, la seva primera victòria, però no va evitar que li fessin un gol. Va ser obra de Mata (1-2), tot i que no va servir per neutralitzar els gols de Fidel i Andone a l'inici de la segona meitat. El davanter madrileny del Girona va marcar de penal, igual com ho havia fet la campanya anterior Felipe.

Aquesta temporda el jugador del Còrdova s'ha mostrat força irregular, combinant intervencions de molt mèrit amb d'altres de ben desafortunades. El Girona s'ha trobat amb la millor versió del jugador internacional ghanès perquè tant en lliga a la primera volta, com al Nuevo Arcángel en els dos partits que hi han anat els gironins ha tingut aturades prou notables. Avui l'ofensiva gironina cap a la seva porteria tornarà a ser total a la recera, d'almenys, un gol.