Cues a Montilivi des de primera hora per comprar entrades pel Girona-Osasuna de dissabte (19.00), partit de tornada de la final del «playoff» d'ascens a Primera divisió. Les taquilles han obert a les 09.00 hores i, en menys d'una hora, les entrades pels no socis s'han esgotat. D'aquesta manera, fins dimecres a les 19.00 hores, tan sols podran comprar entrades els socis. Després, es posaran a la venda les entrades d'aquells socis que no les hagin retirat.

En el partit d'ahir contra el Còrdova, els abonats gironins no van haver de pagar entrada i els que no hi van anar, el club els va alliberar el seient perquè els no socis poguessin comprar les entrades restants per accedir a Montilivi.

Un cop finalitzat el duel amb el Còrdova i amb la confirmació que l'equip jugarà l'última eliminatòria per lluitar per pujar a Primera Divisió a la butxaca, el club va anunciar quins seran els preus pel partit del proper dissabte, fixat per a les 7 de la tarda a Montilivi davant l'Osasuna.

Per començar, tots els abonats hauran de pagar 10 euros per fer-se amb una entrada pel partit. Sigui per accedir a Tribuna, als Gols o bé a la graderia Preferent, l'abonat haurà d'abonar aquesta quantitat per veure el decisiu partit entre el Girona i l'Osasuna. A més, tindrà temps per retirar la seva entrada fins el proper dimecres, el dia que es jugarà el partit a Pamplona, fins les 7 de la tarda.

Qualsevol soci que no retiri la seva entrada dins d'aquest termini, veurà com el seu seient queda automàticament alliberat l'endemà, el dijous, perquè d'aquesta manera qualsevol aficionat pugui tenir l'opicó de fer-se amb aquesta localitat.

La maquinària ha començat a funcionat avui mateix, a partir de les 9 del matí.

Es preveu doncs, com ja va passar pel partit contra el Còrdova, que el club pengi el cartell d'entrades exhaurides per presenciar el duel davant Osasuna i que, en l'últim i decisiu partit de la temporada, Montilivi torni a estar fins a la bandera pel què podria suposar un històric ascens de l'equip a Primera Divisió.

Caravana cap a Pamplona

Si el club espera un impressionant ambient a l'estadi aquest dissabte, també confia que l'equip no es trobi sol al Sadar el dimecres. De cara al primer duel de l'eliminatòria final del play-off d'ascens, fixat per dimecres a les 20 hores a Pamplona, el Girona ha organitzat una caravana oberta per a tots aquests aficionats que decideixin acompanyar el seu equip.

Com ja va passar ara fa dues setmanes coincidint amb l'última jornada de Lliga a Ponferrada, el club fletarà autobusos per als seguidors. El preu del viatge és de 30 euros, al que caldrà sumar-li'n 15 corresponent a l'import de l'entrada per seguir el partit. Per tant, aquells que vulguin formar part de la caravana que organitza el Girona haurà d'abonar un total 45 euros. L'autobús sortirà el mateix dia del partit i tornarà cap a terres gironins un cop finalitzi.

D'aquesta manera, el club dóna als seus aficionats aquesta primera possibilitat de viatge fins a Pamplona, encara que des de les oficines de Montilivi també es posaran a la venda, a un preu de 15 euros, només les entrades del partit al camp de l'Osasuna per si els seguidors volen fer el viatge pel seu propi compte fins a Navarra. Aquestes entrades, igual que les del partit de tornada, també estan disponibles per a tothom qui ho desitgi a partir d'aquest matí a les taquilles de l'estadi.

No és la primera vegada que des de l'entitat s'organitza un desplaçament similar. Coincidint amb l'última jornada de Lliga, es va organitzar una caravana cap a Ponferrada amb un autobús ple de 51 d'aficionats. Aquesta cinquantena de seguidors van viure en directe la classificació de l'equip blanc-i-vermell per al play-off d'ascens a Primera.