Totes les alarmes que van quedar ben enceses el cap de setmana passat van apagar-se ahir de cop i volta quan Cristian Herrera, vestit de curt i amb les botes de futbol cordades, es va entrenar amb total normalitat. Ja no portava el cabestrell que lluïa dissabte a la nit i també diumenge i que l'havia convertit en clar dubte per al partit de demà al camp del Còrdova. La lesió a la clavícula que va patir a Ponferrada ha quedat oblidada, el jugador va treballar sense problemes i si no hi ha cap contratemps d'última hora Pablo ?Machín l'inclourà a la llista de convocats per al duel de l'Arcángel.

Titular aquestes últimes jornades de lliga i autor de l'important gol al Toralín, Cristian Herrera es va fer mal, precisament, en aquella jugada. Una lesió del tot absurda que es va produir durant la celebració amb Borja García i que des del club es diagnosticava com un "esquinç de l'articulació acromioclavicular dreta de grau II" a la que sumava "un hematoma posttraumàtic que es reabsorbirà amb tractament fisioterapèutic". Veient-lo ben adolorit dissabte tot tornant de Ponferrada i amb un cabestrell diumenge, la seva presència a Còrdova es feia del tot imprevisible. Però ahir va participar sense problemes al costat dels seus companys en l'entrenament que l'equip va realitzar a les instal·lacions de Montilivi.

Una sessió en què Felipe Sanchón i Jairo Morillas van exercitar-se al marge, en no haver fet net encara de les seves respectives lesions. Tampoc es va entrenar Carles Mas, qui després de rebre l'alta hospitalària va decidir visitar ahir els seus companys un cop intervingut del genoll.