L'entrenador de l'Osasuna, Enrique Martín, ha afirmat avui que el que ha de fer el seu equip a l'eliminatòria final d'ascens a Primera Divisió davant el Girona és «no pensar, deixar que flueixi i jugar com nens». Martín, en roda de premsa després de l'entrenament a Tajonar, ha incidit en la idea apuntada la passada setmana per al partit de tornada de l'eliminatòria de semifinals contra el Nàstic, quan va animar a l'entorn «rojillo» a «gaudir» del moment de l'equip .

«Són moments de joia. La gent té dret a estar contenta després de totes les històries que hem tingut. Cal deixar que flueixi l'alegria i la il·lusió, i que tothom gaudeixi», ha declarat. «Després guanyarem, perdrem o empatarem, però veig els jugadors il·lusionats, molt solts i gaudint del trajecte. No els veig gens tensionats», ha dit.

El tècnic navarrès espera davant el Girona un partit «obert», ja que el conjunt català «no hi entén de tancar-se al darrere», com tampoc l'Osasuna, segons ha apuntat Martín. Ha assenyalat sobre el Girona que és un equip «intens, amb bons futbolistes, que ha fet una segona volta d'escàndol». «L'any passat va estar a dalt i la mala fortuna els va privar d'estar a Primera. Té una altra opció ara i nosaltres estem al mig. Vam ser els últims convidats a la festa (per la sisena plaça) i aquí estem gaudint de la festa. Ens hem adaptat als convidats i ens toca el Girona. Encantats de lluitar amb això», ha tancat.