La majoria de jugadors del Girona han lamentat haver deixat escapar un empat que era molt pels interessos del Girona, però es mostren convençuts que seran capaços de remuntar l'eliminatòria a Montilivi i assolir l'ascens a primera

KIKO OLIVAS

«Marcar fora de casa era important. L’empat era bo sí, però l’eliminatòria està molt viva. Ja ens va passar contra el Còrdova i vam poder remuntar».

«Haurem de sortir amb les mateixes ganes que l’altre dia. Estem forts a casa i esperem que amb el suport de l’afició ho poguem aconseguir»

ALEX GRANELL

«Amb el resultat ens queda una sensació un pèl pessimista. L’1-1 era era exageradament bo però les sensacions al camp han estat bones i jugant com ho fem a casa estic plenament convençut que ho aconseguirem».

«Quan anem per darrere al marcador és quan traiem l’orgull»

PEDRO ALCALÁ

«Marxem fotuts perquè l’empat era boníssim. Hem de pensar que l’1-0 ens val i sortir com contra el Còrdova a guanyar i pujar».

«Hem reaccionat bé a l’1-0, jugant i tenint la possessió; la llàstima ha estat encaixar el 2-1 tan depressa»

ISAAC BECERRA

«Fa ràbia perquè teníem molt a prop un bon resultat. Segueix sent-ho com el de Còrdova i no hi hem de donar-hi més voltes. Ho tenim igual de bé i ens hi deixarem la pell»

«Sóc un porter que treu pilotes impossibles i avui no he pogut. Marxo decebut per no haver pogut ajudar a aconseguir un resultat més bo»

BORJA GARCIA

«N’hem d’aprendre dels errors. Portem 5 gols encaixats en 3 partits de play-off i és molt complicat remar a contracorrent. L’equip pot sobreposar-se a situacions adverses i ho hem demostrat. No podem repetir errades»